• +381 (0) 64 1412 111
  • info@duodental.rs

RENDGEN DIJAGNOSTIKA

Kako bismo zaokružili proces, a pacijentu omogućili kompletan tretman bez napuštanja ordinacije, našu praksu upotpunjava i moderna rendgen tehnologija.


Minimalna izloženost rendgen zracima i maksimalan kvalitet snimaka pruža brzo, lako i precizno dijagnostikovanje bolesti zuba i drugih potencijalnih problema.

Zajedno sa kompletnim kliničkim pregledom našeg stručnog tima čini pouzdanu i tačnu celinu u identifikovanju narednih koraka ka negovanju vaših usta.

U našoj ordinaciji snimanja se vrše najsavremenijim uređajima poslednje generacije firme Kavo. Kavo OP3D Pro ceph koji omogućava snimanje 2D snimaka (ortopan,sekcioni ortopan),telerendgenska i svakako 3D snimanja (u sledećim poljima:5x5,6x8,8x8,8x15 i 13x15).Obrada i analiza 3D snimaka se vrši u OnDemand3D softveru koji većina kliničara smatra neprikosnovenim.

Izrada pojedinačnih (intraoralnih) snimaka vrši se pomoću Kavo Scan eXam One uređaja koji produkuje snimak u digitalnu formu za nekoliko sekundi.

Već dugi niz godina uspešno i bez zakazivanja obavljamo i uslužna snimanja za pacijente odnosno druge kolege stomatologe i sa njima imamo odličnu saradnju.

...