• Pon-Pet 08:00h - 19:00h
    Sub 09:00h - 14:00h
  • +381 (0) 64 1412 111
  • Pilota Mihaila Petrovića
    70 A/1,Vidikovac(Rakovica)
    11090 Beograd

30 GODINA ISKUSTVA
garancija zdravog i sjajnog osmeha

DUODENTAL OSNOVAN JE SA MISIJOM DA SVAKOM PACIJENTU PRUŽI KOMPLETNU ORALNU NEGU, OBEZBEDI NAJBOLJU USLUGU KOMBINUJUĆI SAVREMENA ZNANJA I TEHNOLOGIJU U OBLASTI STOMATOLOGIJE. POSVEĆENOST SVAKOM PACIJENTU JESTE IMPERATIV NAŠEG POSLOVANJA KOJE ZA ISHOD IMA ZDRAV I SAVRŠEN OSMEH

Osnovana 1993. godine, ordinacija DuoDental je svoje poslovanje počela kao porodična ordinacija u cilju pružanja vrhunskih usluga svakom pacijentu. Tokom godina, investirajući u najsavremeniju tehnologiju i stručne kadrove, proširila je svoje poslovanje sa svrhom najkompletnije usluge u oblasti zdravstvene zaštite.

Kombinacija porodične tradicije, koja svoje znanje pokazuje u praksi, sa savremenim instrumentima i stručnim partnerima, obezbeđuje svojim pacijentima zdrav osmeh koji svojom lepotom pokazuje predan rad u oblasti oralne zaštite.

Kako bi Vam pružili vrhunsku negu Vaših zuba, a uz to prijateljsku reč i prijatnu atmosferu, tim naših lekara će Vas uvek dočekati sa korisnim savetima i ukazati stručnu pomoć.

Od osnivanja do današnjeg dana broj zadovoljnih pacijenata koji nam ukazuju poverenje je u stalnom porastu i u najvećem broju slučajeva njih čine stanovnici naselja Vidikovac, ali i ostalih naselja u okruženju koja se nalaze na opštinama Rakovica (Kanarevo brdo, Kijevo, Kneževac, Labudovo brdo, Miljakovac, Petlovo brdo, Rakovica naselje, Resnik, Skojevsko naselje, Stari Košutnjak, Sunčani breg...), Čukarica (Banovo Brdo, Bele vode, Cerak, Filmski grad, Golf naselje, Julino brdo, Košutnjak, Žarkovo, Železnik, Rušanj, Sremčica...) a neretko i sa dugih Beogradskih opština koje nam i nisu tako blizu, kao i iz raznih krajeva Srbije. Ne možemo a da ne spomenemo i veliki broj naših ljudi koji žive u inostranstvu, kao i pacijente strane državljane koji namenski dolaze da bi im bili odrađeni razni hirurško-protetski zahvati jer su cene usluga i do deset puta manje nego u zemljama iz kojih dolaze. 

Lekarski tim

Uz prijateljsku reč i prijatnu atmosferu, vrhunska nega vaših zuba Duodental lekarski tim osnovan je sa misijom da svakom pacijentu pruži kompletnu oralnu negu, obezbedi najbolju uslugu kombinujući savremena znanja, iskustvo i tehnologiju u oblasti stomatologije

Opširnije
UTISCI PACIJENATA

ŠTA NAŠI PACIJENTI MISLE O NAMA

...