• Pon-Pet 08:00h - 19:00h
    Sub 09:00h - 14:00h
  • +381 (0) 64 1412 111
  • Pilota Mihaila Petrovića
    70 A/1, Beograd

30 GODINA ISKUSTVA
garancija zdravog i sjajnog osmeha

DUODENTAL OSNOVAN JE SA MISIJOM DA SVAKOM PACIJENTU PRUŽI KOMPLETNU ORALNU NEGU, OBEZBEDI NAJBOLJU USLUGU KOMBINUJUĆI SAVREMENA ZNANJA I TEHNOLOGIJU U OBLASTI STOMATOLOGIJE. POSVEĆENOST SVAKOM PACIJENTU JESTE IMPERATIV NAŠEG POSLOVANJA KOJE ZA ISHOD IMA ZDRAV I SAVRŠEN OSMEH

Osnovana 1993. godine, ordinacija DuoDental je svoje poslovanje počela kao porodična ordinacija u cilju pružanja vrhunskih usluga svakom pacijentu. Tokom godina, investirajući u najsavremeniju tehnologiju i stručne kadrove, proširila je svoje poslovanje sa svrhom najkompletnije usluge u oblasti zdravstvene zaštite.

Kombinacija porodične tradicije, koja svoje znanje pokazuje u praksi, sa savremenim instrumentima i stručnim partnerima, obezbeđuje svojim pacijentima zdrav osmeh koji svojom lepotom pokazuje predan rad u oblasti oralne zaštite.

Kako bi Vam pružili vrhunsku negu Vaših zuba, a uz to prijateljsku reč i prijatnu atmosferu, tim naših lekara će Vas uvek dočekati sa korisnim savetima i ukazati stručnu pomoć.

Lekarski tim

Uz prijateljsku reč i prijatnu atmosferu, vrhunska nega vaših zuba Duodental lekarski tim osnovan je sa misijom da svakom pacijentu pruži kompletnu oralnu negu, obezbedi najbolju uslugu kombinujući savremena znanja, iskustvo i tehnologiju u oblasti stomatologije

Opširnije
UTISCI PACIJENATA

ŠTA NAŠI PACIJENTI MISLE O NAMA

...